
Mmh! Sådan en lækker frokostsalat med mange forskellige dele – DET er godt!
Du kan her tage opskriften som inspiration til, hvordan en salat kan kombineres og anrettes, så den er spændende for øjnene og rig på smag. I denne frokostsalat finder du de ingredienser, jeg selv vælger 9 ud af 10 gange.
Du kan også prøve min asiatisk inspirerede salat eller den mere klassiske cæsarsalat.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Frokostsalat
Ingredienser
- Fuldkornspasta
- Rød pesto
- Hjertesalat
- Gulerod
- Rød peberfrugt
- Agurk
- Cherrytomater
- Avokado
- Æg
- Kyllingefilet Jeg har her brugt inderfilet
- Barbecuesauce
Sådan gør du
- Rens din kyllingefilet og skær den i den ønskede størrelse. Steg den på panden i barbecuesauce.
- Kog pastaenLad den herefter afdryppe.
- Kog ægget.
- Forbered alle grøntsagerne: Rengør, snit og riv.
- Anret de forskellige ingredienser på en tallerken – velbekomme
Skriv et svar