
Kokosbønner er en lækker måde at få bønner med på bordet til aftensmaden, og det er meget simpelt at lave. De har en let sødme over sig. Jeg var lidt skeptisk da jeg først stødte på en lignende opskrift på kokosbønner, men det smager overraskende godt.
I den modsatte ende kan du finde bønnefritter, som er en mere saltet og let sprød spise.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kokosbønner
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk spidskommen
- 300 gram bønner
- 1 dl vand
- 2 spsk kokosmel
- ½ tsk brunfarin
Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde.Snit hvidløget i små tynde strimler, og svits det i olien.Tilsæt spidskommen – rør rundt.
- Tilsæt de frosne bønner og hæld vand over.Lad det koge under låg i 5 minutter.
- Hæld det overskydende vand fra bønnerne.
- Tilsæt kokosmel og brun farin, lad hele blandingen stege i 2-5 minutter (indtil kokosen er gylden).
Skriv et svar