
Jeg elsker grillmad og jeg elsker grillet hamburgerryg! Det kan jeg spise igen og igen, og når det kommer til kød, er det her helt sikkert en af mine favoritter. Det er nemt, lækkert og simpelt mad.
Server eksempelvis sammen med en grøn salat med mormordressing, semidried tomater og knuste kartofler. Så har du et rigtig lækkert måltid.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grillet hamburgerryg
Ingredients
- 6 skiver hamburgerryg
- 3 tsk hot barbecue marinade
- 2 tsk sur/sød sauce
- 1 tsk soyasauce
- ½ tsk hvidløgskrydderi
Instructions
- Skær hamburgerryggen i skiver af ca 1 cm.
- Bland alle ingredienserne til marinaden, og pensl det over hver enkelt skive hamburgerryg.
- Grill hamburgerryggen i et par minutter på hver side (afhængig af hvor varm din grill er).
Skriv et svar