
Grillet kylling er (surprise, surprise), kylling lavet på en grill – og det er super lækkert!
Det er yderst sjældent at vi laver en hel kylling, men når det sker, så bliver den tilberedt på grillen. Det vigtigste er en god marinade, og så skal den smøres et par gange under tilberedning.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grillet kylling
Ingredients
- 1 hel kylling
- 3 spsk barbecue marinade jeg er ret glad for Rema's
- 1 spsk soya
- 1 spsk sur/sød sauce
- 1 spsk hvidløgskrydderi
- 1 tsk paprika
- ¼ tsk ingefær
- ¼ tsk sort peber
- ¼ tsk salt
Instructions
- Rens kyllingen og sæt den på stativ.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
- Pensl et godt lag marinade på kyllingen.
- Kyllingen skal bages på grillen ved 200° i cirka 1 time til den har en kernetemperatur på 90°.
- Mariner kyllingen hvert 20. minut.
- Tilsæt evt. rodfrugter i bunden af fadet de sidste 20 minutter.
Har du rester af grillet kylling? Så prøv at lave denne lækre cæsarsalat dagen efter. Det er en virkelig god måde at få brugt det sidste af kyllingen på!

Skriv et svar