
Grønne grøntsager er til de aftener, hvor det bare skal være super nemt at lave aftensmad. Dette er en af vores go-to opskrifter, når hverdagen pludselig har opslugt alt vores tid, og aftensmaden hurtigt skal på bordet.
Grøntsagerne kan enten tages op af fryseren lige inden de skal bruges, eller du kan tage dem op om morgenen, hælde dem i et ovnfast fad og opbevare det hele i køleskabet – så er det bare at sætte fadet i ovnen om aftenen. Lige meget hvad, så tager det kun 5 minutter at forberede!
Denne opskrift på grønne grøntsager består at grøntsager, vi altid har i fryseren.
Prøv også denne bønnesalat med feta, champignon og tomat – den er ligeså hurtig at klargøre.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grønne grøntsager
Ingredienser
- 250 gram grønne bønner
- 200 gram broccoli
- 80 gram spinat
- 80 gram slikærter / sukkerærter
- 2 spsk soya
- 2 spsk sesamfrø
Sådan gør du
- Vej alle grøntsagerne af: Bønner, broccoli, spinat og slikærter.Bland det hele i et ovnfast fad.
- Bag grøntsagerne ved 200° i 20 minutter.
- Hæld soya og sesamfrø over retten, vend det hele rundt, og giv det yderligere 5 minutter i ovnen.
Skriv et svar