Grøntsagsspaghetti er lige noget for mig!
Jeg har i flere år brugt snittet spidskål sammen med diverse gryderetter, som man ellers ville bruge pasta eller spaghetti til. Der er rigtig mange grøntsager, der kan bruges som erstatning for pasta – eller måske bare som supplement dertil.
Den blanding du her får opskriften på, består af både spidskål, squash og fuldkornsspaghetti. Grøntsagerne bruges som spaghetti, deraf navnet grøntsagsspaghetti. Blandingen fungerer rigtig godt sammen med enhver form for kødsovs. Du kan selvfølgelig også udelade spaghettien og køre rent grøntsager.
Du kan her se, hvordan du kan klargøre spidskål som alternativ for spaghetti.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Grøn grøntsagsspaghetti
Ingredienser
- 120 gram spidskål ca 1/2
- 120 gram squash ca 1 hel
- 100 gram fuldkornsspaghetti
- olie
- salt
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter anvisningen på posen.
- Snit spidskål – skær i skiver fra toppen og ned mod stilken. Skær herefter hver skive i kvarte.
- Brug en spiralizer til at skære squashen. Alternativt kan du skære den i helt tynde strimler.
- Opvarm en pande ved middeltemperatur. Tilføj ca en spsk olie.
- Tilbered grøntsagerne på panden. Jo længere tid de får, jo blødere bliver de. Jeg plejer at stege dem i ca 6 minutter, så har de stadig lidt bid. Hvis du gerne vil have dem helt bløde, skal de blot have et par minutter mere.
- Når det hele er færdigt, blander du spaghetti og grøntsager godt sammen.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar