Hvide chokolader med hindbær og lakrids – det er en skøn kombination! Det er også en kombination, som bør nydes hele året… 🙂
Hver chokolade består af en skal af hvid chokolade. I midten ligger der et lille stykke lakrids og resten af fyldet består af en hvid chokoladeganache, der er rørt sammen med frysetørrede hindbær. Det er virkelig lækkert.
Prøv også mine fyldte chokolader med saltkaramel.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Hvide chokolader med hindbær og lakrids
Ingredienser
- Frysetørret hindbær
- Hvid chokolade
- Kokosolie eller kakaosmør til at fortynde chokoladen med
- Lakrids jeg har brugt halverede Panda lakridser
- Fløde
Sådan gør du
- Mos lidt frysetørret hindbær med bagsiden af en ske, og drys hindbærstøvet i bunden af din form.
- Støb formen med hvid chokolade og hæld det overskydende fra.Sæt formen i køleskabet i 10 minutter.
- Placer et stykke lakrids i hver af chokoladeskallerne.
- Bland lidt fløde i den smeltede hvide chokolade (gem lidt ren chokolade til at lukke formen med), og rør derefter frysetørret hindbær sammen med.Fyld blandingen i formen og bank den let mod bordet.
- Luk chokoladerne med hvid chokolade.
- Sæt på køl indtil chokoladerne er størknet og du kan vende dem ud a formen.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar