
Kammerjunker er et vigtigt tilbehør til koldskål. Ifølge mine børn, kan man i hvert fald ikke servere koldskål uden. Denne her hjemmelavede slags er nemme at lave og de smager dejligt.
Når nu du har styr på dine kammerjunker, skal der også laves koldskål. Jeg har 3 forskellige opskrifter, som du kan finde lige her.
Jeg elsker at toppe min koldskål med både kammerjunker, friske bær og koldskålscrunch med hindbær.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kammerjunker
Ingredients
- 150 gram hvedemel
- 75 gram sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- ¼ tsk kardemomme
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 50 gram blødt eller smeltet smør
- 1 æg
- 1 spsk mælk
Instructions
- Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker, kardemomme, bagepulver og salt i en skål.
- Tilsæt smør, æg og mælk.Rør /ælt dejen godt sammen. Når den hænger sammen, skal den i køleskabet og hvile i en halv time.
- Rul dejen ud i pølser på tykkelse med en 5-krone.
- Skær kammerjunker på ca 1 cm og placer dem med lidt afstand på en bageplade.
- Bag dem i midten af ovnen ved 175° over/under varme i 15 minutter.
Skriv et svar