
Kartoffelfritter med citronpeber har en mild smag, som kan fungere som tilbehør til det meste kød (og sovs).
Når vi får kartofler, bliver de ofte lavet i ovnen. Det er nu engang bare sådan vi bedst kan lide dem. Kartoflerne i denne opskrift bliver krydret med citronpeber.
Hvis du er til stærkt mad, kan du også prøve de her spicy kartoffelfritter med sesam.
[wptb id=5703]Kartoffelfritter med citronpeber
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 2 spsk olie
- 1 spsk citronpeber
- 1 tsk groft salt
Sådan gør du
- Skræl eller rens kartoflerne og skær dem i både.
- Bland kartoflerne med olie, citronpeber og salt i en frysepose – mix det godt rundt.
- Hæld kartoflerne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 30-40 minutter ved 200° varmluft. Vend dem gerne et par gange undervejs.
Skriv et svar