
Uha! Grillmad er altid et hit! Jeg eeeelsker når grøntsagerne er tilberedt på grillen, og min mand elsker når kødet bliver stegt derpå – det GØR altså bare noget ved smagen.
Jeg laver ofte kartoffelpakker hvis vi får gæster til grillmad. Det kan forberedes i god tid, og der er noget hyggeligt over at åbne sådan en pakke til aftensmaden.
Kartoffelpakker på grillen
Antal: 4 store pakker
Ingredienser
- 8 kartofler mellemstørrelse
- 1 løg
- 1 rødløg
- 12 cherrytomater
- 1 grøn peberfrugt
- 2-3 forårsløg
- 1-2 chilier kan udelades
- olie
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog kartoflerne og lad dem afkøle.
- Skær kartoflerne i små tern.Snit grøntsagerne.
- Placer 4 store stykker sølvpapir på bordet, og fordel al maden på midten af dem.Hæld lidt olie ud over hver pakke og drys med salt og peber.Luk hver pakke sammen ved at folde alle enderne op og klemme dem sammen.
- Bages på grillen i ca 15 minutter.
Skriv et svar