
Tarteletter er en hellig ret for mange danskere. Men det er også en ret der kan laves på flere måder – der er forskel på hvad man putter i, hvordan man laver selve sovsen og så er der også forskel på tykkelsen / konsistensen.
Sådan her skal “rigtige” tarteletter laves, hvis du spørger mig… Den er uden ærter, ikke for flydende og med den helt klassiske tarteletsmag. MUMS! Det er på ingen måde en sund spise, men hoooold nu op hvor det smager skønt.
Af andre forretter kan du også prøve at lave bruschetta eller rødbedeblinis med laks.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Tarteletter
Ingredients
- 8 dl vand
- 2 tern hønsebouillon
- 100 gram flydende margarine
- 100 gram hvedemel
- 4-500 gram hønsekød i tern
- 1 dåse asparges i snitter
- salt og peber
- 2 pakker tarteletskaller
Instructions
- Opvarm vandet i en gryde og opløs bouillonterningerne deri.
- Lav en melbolle ved at røre smør og mel sammen.Tilsæt melbollen i gryden og lad den smelte i vandet.
- Tilsæt hønsekød og asparges (inklusiv væsken derfra).
- Lad blandingen stå i 10 minutter, og smag derefter til med salt og peber.Jeg bruger ca 1 tsk salt og ½ tsk peber.
- Opvarm tarteletskallerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Fordel fyldet i skallerne.Pynt evt. med en halv cherrytomat.
Skriv et svar