
Sådan her skal en “rigtig” tartelet laves – uden ærter, ikke for flydende og med den helt klassiske tarteletsmag. MUMS! Det er på ingen måde en sund spise, men hoooold nu op hvor det smager skønt.

Tarteletter
Ingredienser
- 8 dl vand
- 2 tern hønsebouillon
- 100 gram flydende margarine
- 100 gram hvedemel
- 4-500 gram hønsekød i tern
- 1 dåse asparges i snitter
- salt og peber
- 2 pakker tarteletskaller
Sådan gør du
- Opvarm vandet i en gryde og opløs bouillonterningerne deri.
- Lav en melbolle ved at røre smør og mel sammen.Tilsæt melbollen i gryden og lad den smelte i vandet.
- Tilsæt hønsekød og asparges (inklusiv væsken derfra).
- Lad blandingen stå i 10 minutter, og smag derefter til med salt og peber.Jeg bruger ca 1 tsk salt og ½ tsk peber.
- Opvarm tarteletskallerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Fordel fyldet i skallerne.Pynt evt. med en halv cherrytomat.
Skriv et svar