
Svinemørbrad kan tilberedes på flere forskellige måder, her får du opskriften på en af de mere simple måder – nemlig godt krydret og efterfølgende stegt på en pande.
Prøv også svinemørbrad med forårsløg og brie.

Krydret svinemørbrad
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- barbecue krydderiblanding
- salt
- peber
- fedtstof
Sådan gør du
- Rens kødet.
- Drys godt med krydderi, salt og peber på kødet. Masser det ind i kødet.Vend kødet om, og gentag på den anden side.
- Lad kødet stå og trække smag af krydderierne i 15 minutter.
- Opvarm en pande så den er godt varm. Tilsæt lidt fedtstof.Brank kødet af på alle 4 sider, så det får en lækker stegeskorpe (1-2 minutter pr. side).
- Skru herefter ned for blusset, og steg kødet i yderligere 10 minutter. Vend det undervejs.
- Tag kødet af panden og pak det ind i sølvpapir.Lad det stå og trække i 10 minutter.
- Skær kødet i skiver og server.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. |
Skriv et svar