
Svinemørbrad med fetacreme er et saftigt stykke kød, hvor fetacremen er med til at give smag til kødet. Kødet vikles til sidst ind i seranoskinke og bages i ovnen.
Prøv også min svinemørbrad med forårsløg og brie, den smager også skønt.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Svinemørbrad med fetacreme
Ingredienser
- 1 stk svinemørbrad
- 4 skiver seranoskinke
- salt
- friskkværnet peber
- 100 gram feta
- 25 gram basilikum pesto
- 15 gram persille jeg har brugt og afvejet fra frost
Sådan gør du
- Rens svinemørbraden ved at skære de værste sener og fedtkanter væk.Lav et rids ned langs mørbraden, så kødet "åbner sig op".
- Mos fetaen med en gaffel og bland det sammen med pesto og persille.
- I et ovnfast fad placeres seranoskinken forskudt med svinemørbraden ovenpå.Krydr kødet med salt og peber.Fordel fetacremen på kødet.
- Luk kødet sammen så meget som muligt, og vikl seranoskinken rundt om.Jeg har hjulpet mit kød lidt på vej ved at bruge kødnåle til at holde sammen på det.
- Bag kødet i ovnen i 20-25 minutter ved 200° varmluft.
Serveringsforslag
Svinemørbrad med fetacreme passer rigtig godt sammen med kartofler og grøntsager. Jeg har her serveret det sammen med kartoffelfritter, smørstegt broccoli og barbecue majs.

Skriv et svar