
Linsesuppe er en suppe lavet på røde linser. Jeg har ikke den store erfaring med de forskellige bælgfrugter, men de er sunde og mættende, og jeg elsker at eksperimentere med nye ting!
Vi er blevet rigtig glade for både linsesuppe og linsedeller herhjemme. Det er billigt og nemt at lave suppen, og så giver linserne en rigtig god fylde. Sidst vi fik linsesuppe, var vores 3-årige så vild med det, at han spiste det tre aftener i træk.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Linsesuppe
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 l vand
- 3 kartofler
- 3 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 dåse hakkede tomater
- 200 gram røde linser
- 1 grøntsagsbouillon
- 2 tsk paprika
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 tsk karrypasta
- 2 spsk citronsaft
- 1 dl madlavningsfløde
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg af i lidt olie.Tilsæt vand.
- Skræl og skær kartofler, gulerødder og peberfrugt i mindre stykker.
- Tilsæt grøntsagerne samt de øvrige ingredienser (med undtagelse af madlavningsfløden).
- Kog indtil kartoflerne er møre.
- Blend suppen.
- Tilsæt madlavningsfløde.Fortynd evt suppen med lidt mere vand.Smag til med salt og citronsaft.
Noter
- Croutoner
- Syrlige æbletern
- Finthakket persille
Skriv et svar