
Marcipansmåkager med kokos er lavet med diabetesvenlige-produkter. De er super nemme at lave og kræver ikke en lang liste af forskellige ingredienser.
Jeg laver både almindelige og diabetesvenlige småkager her i juletiden. Jeg vil nemlig gerne, at der er de gode alternativer til mig selv, når vi mødes i sociale sammenhænge igennem december. Jeg elsker at de her småkager er nemme og simple at lave. De kræver minimal med arbejdstid, da “dejen” blot er en pakke sukkerfri marcipan.
Prøv også mine kransekager uden tilsat sukker.
Du kan selvfølgelig også lave marcipansmåkager med kokos af ikke-sukkerfri produkter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Marcipansmåkager med kokos (uden tilsat sukker)
Ingredienser
- 150 gram sukkerfri marcipan
- 40 gram sukkerfri chokolade jeg har brugt hvid
- 15 gram kokosmel
Sådan gør du
- Skær marcipanen i 12 stave.Placer stavene på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem ved 170° over/under varme i 10 minutter.Lad dem afkøle på en rist.
- Smelt chokoladen.Dyp marcipanstavene heri.Vend dem straks i kokosmel.
- Lad dem størkne i et køligt rum, og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.
Skriv et svar