Når det er varmt udenfor, skal man have is – ja sådan er min regel i hvert fald! Men når man nu skal have det hver dag hen over sommeren, så er det altså meget rart at kunne variere lidt mellem slagsen, så det ikke behøver at være sådan en fyldt med fløde og sukker hver dag.
Nicecream kan varieres på mange måder, du kan nemlig tilsætte lige præcis det du bedst kan lide. Her får du to forskellige bud med henholdsvis jordbær og peanutbutter – de smager begge super skønt!
For at lave nicecream skal du sørge for at have bananer i fryseren. De må godt være godt modne inden du fryser dem, for den cremede konsistens afhænger af hvor modne de er. Jeg synes det letteste er at skrælle bananerne, halvere dem, og fryse dem i en frysepose. Hvis du er rigtig smart, portionsfryser du dem 🙂
Frosne bananer kan også bruges til smoothies og greenie, her er bananen ligeledes med til at give en cremet konsistens.
Jeg vil opdatere med flere opskrifter hen over sommeren…
Nicecream – flere opskrifter
Ingredienser
Nicecream med jordbær
- 2 spsk mælk
- 2 frosne bananer
- 10 frosne jordbær
- Top evt. med frysetørrede hindbær og friske jordbær
Nicecream med peanutbutter
- ½ dl mandel kakaomælk Du kan også bruge alm. kakaomælk, det har bare en lidt anden smag – men stadig lækkert!
- 3 frosne bananer
- 1-2 tsk peanutbutter
- Top evt. med lidt groft hakket mørk chokolade og tynde skiver banan.
Sådan gør du
- Lad bananerne tø op på køkkenbordet i ca 10 minutter.
- Bland alle ingredienserne i blenderen, og blend til det har en ensformet masse. Det tager ca 1 minut.
Skriv et svar