
Hjemmelavede nuggets er virkelig lækkert. Kødet er dejlig saftigt, og dejen rundt om bliver lækker sprød.
Jeg har lavet nuggets for første gang, og det var et kæmpe hit ved både små og store.
De laves ved at blande kyllingefars med krydderier, derefter dyppes de i en tempuradej inden de koges i olie.
Du kan også lave lækre grøntsager på denne måde – se eksempelvis min opskrift på blomkål i tempuradej.
Opskriften her kan også bruges til at lave en lækker bøf til en kyllingeburger. Fremgangsmåden og tilberedningen er præcis den samme, du laver den bare større.

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Nuggets
Ingredienser
Kyllingen
- 400 gram kyllingefars
- 1 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
- ½ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
Tempuradej
- 1 dl hvedemel
- ½ dl majsstivelse
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk fint salt
- 1 dl øl
Øvrigt
- majsstivelse til at vende kødet i
- rapsolie til at stege dine nuggets i
Sådan gør du
Kyllingen
- Rør farsen sammen med krydderierne.
- Form dine nuggets i hånden.Vend dem i majsstivelse.
- Beklæd en bøtte eller et skærebræt med bagepapir.Sæt dine nuggets herpå og put dem i fryseren i en time.
Tempuradej
- Bland alle ingredienserne til dejen i en dyb tallerken.Pisk det let sammen med en gaffel.
Lav dine nuggets
- Opvarm olien i en pande.
- Vend hver nugget i tempuradejen.
- Steg dine nuggets i olien. Vend dem om, så de bliver gyldne på hver side.
- Læg dine nuggets til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Skriv et svar