
Uhm! De her ostekiks er en rigtig lækkerbisken 😉
Ostekiks kan spises som de er, men man kan også tilføje lidt smag i form af paprika eller oregano. Drys den smag du ønsker på toppen inden de ryger i ovnen – nemt! Server dem som en del af en osteanretning til brunch eller dessert, eller gem en portion i kagedåsen du kan gå og hapse lidt af.
Prøv også at give dig i kast med hjemmelavet knækbrød – det er faktisk super nemt!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Ostekiks
Ingredients
- 50 gram blødt smør
- 100 gram hvedemel
- 80 gram revet ost mozzarella, cheddar, blandet…
- 1 spsk vand
- 1-2 spsk olie
- ½ tsk salt
Instructions
- Afmål smør, mel og ost.Ælt det sammen, til smørret er godt fordelt i melet.
- Tilsæt vand og saml det hele til en kugle.
- Imellem 2 stykker bagepapir ruller du dejen helt tynd (papirstynd) – jo tyndere, jo sprødere og bedre resultat!
- Pensl dejen med olie og drys med salt.Du kan med håndfladen glattet det sidste salt rundt over hele dejens overflade, så er du sikker på at det hele er godt fordelt.
- Bag ved 160° varmluft i 12-14 minutter.
Skriv et svar