
Pak choi med teriyaki er mit bud på, hvordan du tilbereder den nye kål fra supermarkedet. Det er et asiatisk kål, som er mild i smagen og du kan derfor krydre den ligesom du vil. Du kan bruge det hele – jeg skærer dog rødderne i bunden fra.
Pak choi med teriyaki er hurtig at tilberede. Kålen steges i 3-5 minutter, hvorefter marinaden fordeles ud over den.
Jeg spiser en del kål, og er blandt andet glad for spidskål. Du kan her se, hvordan jeg tilbereder stegt spidskål og smørbagt spidskål.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Pak choi med teriyaki
Ingredienser
- 2 stk Pak choi
Marinade
- 1 spsk sesamolie
- 2 spsk teriyakimarinade
- 1 spsk sur/sød sauce
- 1 tsk soya
- 1 tsk limesaft
- 1 tsk brun farin eller sukrin gold
- 1 tsk sesamfrø
Sådan gør du
- Skyl din pak choi og halver den.
- Bland din marinade.
- Fordel halvdelen af marianden på den flade side af dine pak choi.Steg dem med den flade side nedad i 3 minutter. De skal gerne steges ved medium/høj varme, så de hurtigt får lidt farve.
- Fordel resten af marinaden ud over den anden side.Vend dem om når de er gyldne.Lad dem stege videre på vippesiden i 2 minutter.
Skriv et svar