
Er der noget, der er rigtig MUMS, så er det peanutbutter kugler! Hvis du kan lide peanutbutter, så vil du elske de her.
De bløde peanutbutter kugler, med crunch og chokolade udenom er noget, der virkelig falder i min smag.
Hjemme ved os hører peanutbutter kugler til julen, men det er en opskrift, der kan bruges hele året. Niels er ikke den store peanutbutter-fan, men når det blandes med en vis mængde sukker, så spiser han dem gerne. Det er lidt trist, for det her er en af de lækkerier jeg godt bare vil have for mig selv 🙂
Prøv også Rice Krispies konfekt, snebolde og hjemmelavet daim.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Peanutbutter kugler
Ingredienser
- 50 gram blødt smør
- 100 gram peanutbutter, smooth
- 100 gram flormelis
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 50 gram Rice crispies
- 120 gram chokolade til overtræk Jeg har brugt 80 gram mørk og 40 gram mælkechokolade
- 1 tsk kokosolie eller lidt kakaosmør Kan udelades – det bruges til at fortynde chokoladen med, så den er lettere at overtrække.
Sådan gør du
- Blødt smør, peanutbutter, flormelis og vanilje piskes sammen til en ensformet masse.
- Tilsæt Rice crispies og rør det hele sammen med en ske.
- Form 10 kugler og sæt dem i køleskabet i minimum 1 time.
- Smelt chokoladen og tilsæt eventuelt lidt kokosolie for at fortynde chokoladen.
- Overtræk peanutbutter kuglerne med chokolade.
- Pynt eventuelt kuglerne med lidt mælkechokolade, knuste peanuts eller lignende.
- Opbevares på køl i en tætsluttende beholder.
Skriv et svar