De her pepperoni stænger er et resultat af, at der går madpakker i den herhjemme lige i tiden – og jeg elsker det!
Jeg har efterhånden fyldt en hel skuffe i fryseren med forskellige lækre ting. På den måde, kan jeg tage noget lækkert op hver dag, og så er der en spændende madpakke til børnene. I weekenden fik jeg lavet de her pepperoni stænger, og de blev altså bare vildt gode!
Jeg fik 32 stk ud af opskriften, så der er til et godt stykke tid. De små stænger passer helt perfekt til børnenes madpakker, for så kan de få lidt forskelligt med hver dag.
Hvis ikke du vil bruge tid på at stå og forme dem, kan du hoppe videre over til min opskrift på pepperoni boller. Du kan også finde mere madpakkeinspiration her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Pepperoni stænger
Ingredienser
- 1 dl mælk
- 150 gram bagemargarine
- 2 dl yoghurt natural
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 140 gram tomatpure
- 200 gram pepperoni skåret i små stykker
- 2 spsk oregano
- 400 gram Tipo 00 mel
- 100 gram hvid hvedemel eller anden fuldkornsmel
- 1 tsk salt
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
- Mælk og margarine smeltes i en gryde. Tilsæt yoghurt og opvarm / afkøl til væsken er lunken.
- Opløs gær og sukker i den lunkne væske.
- Tilsæt tomatpure, små stykker pepperoni og oregano. Rør let rundt.
- Tilsæt mel og salt.Ælt til du har en samlet dej.
- Lad dejen hvile i et kvarter.
- Del dejen i enten 16 eller 32 stykker – alt efter hvilken størrelse du ønsker.
- Rul hver dejklump ud til en lang pølse, fold den på midten og "flet" dejen som vist på billedet. Fold enden let ind under brødet.
- Pepperonistænger skal hæve i 1 time.
- Pensl med et sammenpisket æg og bag dem ved 230° over/under varme i 8 minutter.
Skriv et svar