Pizzasnegle er en rigtig madpakke-klassiker! Alle børn elsker dem, og ja os voksne snupper vel også et par stykker, når de ligger der og frister – jeg gør i hvert fald…de grimmeste af dem er jo trods alt smagsprøver 😉
Dejen her er hurtig at lave og meget nem at arbejde med. Dejen er meget fast, og det er fordi jeg vil have en dej, der ikke hænger fast i bordet, når jeg skal rulle den sammen til sidst – mon ikke i er andre der kan relatere til det. Vigtigst af alt forbliver dejen lækker, på trods af den faste konsistens.
Af andre madpakke ideer, kan jeg anbefale at prøve
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Pizzasnegle
Ingredienser
Brød
- 125 gram bagemargarine
- 3 dl kærnemælk
- 25 gram gær
- 2 tsk sukker
- 1 æg
- 550 gram manitobamel alm. hvedemel kan også bruges
- 1 tsk salt
Fyld
- 100 gram tomatpure
- 80 gram ketchup
- 3 spsk oregano
- 1 tsk hvidløgskrydderi
- ½ rødløg
- ½ peberfrugt
- 150 gram skinke
- 250 gram revet ost
Sådan gør du
- Margarine smeltes i en gryde med kærnemælk. Gem evt. lidt af kærnemælken til at nedkøle væsken med.
- Gæren opløses i den lunkne væske.
- Tilsæt sukker og æg. Rør let rundt.
- Tilsæt mel og salt, og ælt dejen godt igennem – det bliver en fast dej.
- Lad dejen hæve på køkkenbordet under et vådt viskestykke i 45 minutter.
- Forbered fyldet:Tomatpure, ketchup, oregano og hvidløgspulver blandes sammen.Løg og peberfrugt snittes fint.
- Rul dejen ud i 40×60 cm.
- Smør dejen med ketchup-blandingen.Fordel løg, peberfrugt, skinke og ost over dejen.
- Rul dejen sammen på den lange side, så du får en lang pølse.Skær stykker på ca 2 cm (brug en god kniv, her fungerer det bedst med en stor kødkniv)
- Placer pizzasneglene på bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
- Bag dem i midten af ovnen ved 200° i 12 minutter.
Skriv et svar