Rabarbercrumble er totalt undervurderet! Det er virkelig en lækker dessert / kaffekage / eftermiddagssnack. Den skal spises lun og helst med is og fløde til. Det er hurtigt at lave en rabarbercrumble, da den ikke kræver ret meget arbejde. Den har syrligheden fra rabarberne, det sprøde og knasende crumble og både koldt og sødt fra isen. Mums!
Prøv også en bærcrumble med forskellige frosne bær – den er virkelig god og hurtig at lave.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Rabarbercrumble
Ingredienser
- 500 gram rabarber
- 2 spsk rørsukker
- 120 gram blødt smør
- 60 gram mel
- 90 gram havregryn
- 60 gram sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 60 gram hakkede mandler
- Fløde og vaniljeis til servering
Sådan gør du
- Rens og snit rabarberen i små stykker.Placer i et fad og drys med rørsukker.Lad det stå i 20-60 minutter.
- Bland blødt smør med mel, havregryn, sukker, vaniljesukker og hakkede mandler.Brug hænderne til at samle blandingen til en stor klump.
- Fordel din crumble over rabarberen og bag den i 25 minutter ved 180° varmluft.
- Rabarber crumble serveres lun med flødeskum og vaniljeis.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar