
Rabarberkompot uden tilsat sukker er sødet med sødemidlet erythritol. Erythritol er smagsneutralt og påvirker ikke blodsukkeret. Du kan læse mere om dette sødemiddel i opskriften.
Jeg bruger min rabarberkompot uden tilsat sukker til både rabarbertrifli og som topping ovenpå skyr og havregryn. Det smager så godt med de let syrlige rabarber oven morgenmaden.
Hvis du gerne vil bruge sukker i din rabarberkompot, kan du følge denne opskrift.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Rabarberkompot uden tilsat sukker
Ingredienser
- 500 gram rabarber
- 120 gram erythritol *se noter nederst i opskriften
- 1 tsk vaniljepasta
- 2 spsk vand
Sådan gør du
- Rens rabarberne og skør dem i mindre stykker.
- Hæld dem i en lille gryde sammen med erythritol, vaniljepasta og lidt vand.
- Lad det koge ind ved lav til middel varme indtil rabarberen er udkogt.
- Hæld rabarberkompotten i et sterilt glas og opbevar det på køl.
Skriv et svar