Rosenkål og bønner med nøddemix er en meget simpel go-to. Det består af ingredienser jeg altid har i mit basislager af madvarer, og derfor kan jeg hurtigt smide en sådan omgang på panden. Det er rigtig rart til de dage, hvor det skrider med tiden eller madplanen.
Du kan bruge lige de nødder du har i retten. Hvis du kun har mandler, så er det bare dem du bruger. Jeg har valgt at bruge lidt forskellige nødder, da jeg synes det er lækkert med de forskellige smage. Jeg har brugt en blanding af mandler, cashewnødder og valnødder.
Rosenkål og bønner med nøddemix kan gå godt til de fleste retter. Jeg har haft der serveret til både kartoffel- og risretter. Til både lyst og mørkt kød.
Af lignende tilbehør kan du også lave smørstegt broccoli, varm bønnesalat og stegte rosenkål med bacon.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Rosenkål og bønner med nøddemix
Ingredienser
- 200 gram rosenkål fra frost
- 200 gram grønne bønner fra frost
- 1 spsk rapsolie
- 1 tsk citronsaft
- 30 gram blandede nødder jeg har brugt en blanding af mandler, cashew og valnødder
- 20 gram parmesanflager
Sådan gør du
- Afvej rosenkål og grønne bønner.Halver rosenkålene.
- Opvarm olien på en pande og tilsæt grøntsagerne.Lad dem stege ved middelvarme i ca 15 minutter. Rør i det undervejs.
- Når grøntsagerne har fået noget farve, skal citronen vendes rundt i panden.Bagefter tilsætter du blandede nødder og lader dem stege med i 5 minutter.
- Server grøntsagerne i en skål, og top herligheden med flager af parmesanost.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar