
Stegte rosenkål med bacon er et simpelt tilbehør til aftensmaden. Rosenkål og bacon er en rigtig skøn kombination. Retten her kan laves både med friske og frosne rosenkål. Jeg foretrækker at bruge friske, så der er lidt bid i dem, men i en travl hverdag er det ikke altid realistisk 😉
Hvis du også er vild med rosenkål og bacon sammen, kan du også prøve denne kolde rosenkålssalat med æble og mandler.
Stegte rosenkål med bacon får en stor anbefaling herfra!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Stegte rosenkål med bacon
Ingredients
- 250 gram rosenkål
- 100 gram bacontern
- 1 spsk citronsaft
- 15 gram parmesanost
- 15 gram saltmandler
Instructions
- Rengør rosenkålen og pil de yderste grimme blade af.Halver dem.
- Steg baconen på panden til de begynder at få farve.Tilsæt herefter rosenkålen.Lad det stege sammen til rosenkålen har den ønskede farve og konsistens.
- Hæld citronsaften over, vend rundt i det og anret det i en skål.
- Skær parmesanosten i mindre stykker og drys henover.
- Top med saltmandler.
Skriv et svar