
En pæresalat med spinat, grønkål, gulerod, agurk og pære – lyder det ikke sundt? Det vigtigste er at det smager skønt. Denne pæresalat har forskellige toppings, der får salaten til at skille sig ud. Det er altså kombinationen af det hele, der får denne pæresalat til at spille.
Prøv også min spidskålssalat eller den mere klassiske broccolisalat. Du kan finde alle mine opskrifter på salater og tilbehør her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Pæresalat
Ingredients
Pæresalat
- 50 gram frisk spinat
- 25 gram frisk grønkål
- 1 gulerod
- ¼ agurk
- 1 pære
Dressing til salaten
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 spsk flydende akaciehonning
Topping til salaten
- Hvidløg på glas
- Feta
- Sød knas til salat Se opskriften herunder
Sød knas til salat
Ingredients
- 2 spsk solsikkekerner
- 1 spsk sesamfrø
- 1 spsk græskarkerner
- 1 spsk Kokosmel
Instructions
- Solsikkerkerner, sesamfrø, græskarkerner og kokosmel blandes på en pande.
- Rist ved svag til mellem varme i ca 5 minutter. Når det begynder at dufte af kokos er det færdigt. Rør rundt undervejs.
- Kan opbevares i en lufttæt beholder i 14 dage.
Skriv et svar