Tarteletter er en hellig ret for mange danskere. Men det er også en ret der kan laves på flere måder – der er forskel på hvad man putter i, hvordan man laver selve sovsen og så er der også forskel på tykkelsen / konsistensen.
Sådan her skal “rigtige” tarteletter laves, hvis du spørger mig… Den er uden ærter, ikke for flydende og med den helt klassiske tarteletsmag. MUMS! Det er på ingen måde en sund spise, men hoooold nu op hvor det smager skønt.
Af andre forretter kan du også prøve at lave bruschetta eller rødbedeblinis med laks.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Tarteletter
Ingredienser
- 8 dl vand
- 2 tern hønsebouillon
- 100 gram flydende margarine
- 100 gram hvedemel
- 4-500 gram hønsekød i tern
- 1 dåse asparges i snitter
- salt og peber
- 2 pakker tarteletskaller
Sådan gør du
- Opvarm vandet i en gryde og opløs bouillonterningerne deri.
- Lav en melbolle ved at røre smør og mel sammen.Tilsæt melbollen i gryden og lad den smelte i vandet.
- Tilsæt hønsekød og asparges (inklusiv væsken derfra).
- Lad blandingen stå i 10 minutter, og smag derefter til med salt og peber.Jeg bruger ca 1 tsk salt og ½ tsk peber.
- Opvarm tarteletskallerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Fordel fyldet i skallerne.Pynt evt. med en halv cherrytomat.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar