Teriyaki nudler er en hurtig og SUPER LÆKKER ret! Det smager virkelig skønt det her!
Retten består af ægnudler med skinke og grøntsager, det er et dejligt sundt og mættende måltid, som oveni købet kan laves på en halv time fra start til servering. Teriyaki marinaden kan købes i de fleste supermarkeder.
Herhjemme er det en go-to på dage, hvor det skal gå hurtigt – for eksempel de dage hvor børnene har fritidsaktiviteter, og vi derfor først kommer hjem og ind af døren efter normal spisetid. Alt kan forberedes om morgenen (eller aftenen før), så det mere eller mindre bare er at opvarme ingredienserne på en pande, og så er der sund og lækker aftensmad klar på ingen tid. Hvis du har rester af dine teriyaki nudler, kan retten sagtens spises kold som madpakke dagen efter.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Er du til hurtige pastaretter? Så prøv også
Teriyaki nudler med skinke og grønt
Ingredienser
Marinade
- 5 spsk soya
- 2 spsk honning
- 4 spsk sur / sød sauce
Ingredienser
- 400 gram skinke, kogt eller rå
- 150 gram ægnudler
- 1 stk rød peber
- 100 gram gulerod
- 100 gram slikærter
- 3 store forårsløg
- 5 gram spirer Jeg bruger enten lucernespirer eller bønnespirer
- 1 spsk marinade med teriyaki og sesamolie Den jeg bruger er fra SantaMaria
- Evt. lidt sesam til at drysse over
Sådan gør du
- Lav marinaden: Bland soya, honning og sur/sød sauce.
- Skær kødet i tern og vend det i marinaden. Lad det gerne stå og trække lidt smag.
- Rengør og snit alle grøntsagerne: rød peber, gulerod, slikærter, forårsløg og spirer.
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Steg kødet på en stor pande. Når det er stegt færdigt tilføjer du alle grøntsagerne.
- Vend nudlerne i retten og hælder teriyakimarinaden over.
- Drys evt. lidt sesamfrø på toppen. Velbekomme.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar