
One pot pasta med chorizo er en fantastisk pastaret! Det har den skønneste smag, og drengene spiser altid store mængder, når det serveres.
Når man laver one pot retter, putter man alle ingredienserne op i gryden, og så venter man ellers bare på at maden koger sig færdig. Det er da nemt! One pot pasta med chorizo kan forberedes i god tid. Du kan klargøre det hele i gryden, og blot vente med at hælde væske over til en halv time før spisetid.
Server retten med parmesanost og et godt brød. Det kan eksempelvis være favorit flutes, madbrød med ost og hvidløg eller et focaccia.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]One pot pasta med chorizo
Ingredienser
- 300 gram spaghetti
- 1 grøntsagsbouillon
- 250 gram squash
- 250 gram cherry tomater
- 250 gram gulerod
- 80 gram spinatblade
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 120 gram chorizopølse
- 6 dl vand
- 1 dåse flåede hakkede tomater
- 1 spsk oregano
- 1 spsk barbecue
- ½ dl fløde eller flødeost kan udelades
Sådan gør du
- Afmål pasta og placer det i bunden af gryden.Placer en bouillonterning ovenpå.
- Rens, riv og snit grøntsagerne.Skær pølsen i små tern.Læg det hele i gryden.
- Hæld vand, flåede tomater og krydderier over grøntsagerne.
- Læg låg på gryden, tænd blusset på middel-høj varme og lad det stå i 15 minutter.
- Rør godt i bund i gryden.
- Skru ned på middel varme og tilsæt evt lidt fløde eller flødeost.Lad retten stå i yderligere 10 minutter.
- Server med parmesanost og noget godt brød.
Smagen var god, men fremgangsmåden var uheldig. Spaghettien brændte på og klumpede sammen i løbet af de første 15 minutter, og det endte med at være svært at røre ud, selvom retten kogte i 45 minutter i stedet for 25 i alt.
Hej Frida. Ja det lyder da noget uheldigt! Jeg har selv lavet One pot mange gange – og på denne måde hver gang, men kan ikke nikke genkendende til det du beskriver. Måske du har haft for meget varme på? Det er i hvert fald ærgerligt! 🙂
Vh Jeanette