Tranebærboller er en fantastisk opfindelse. Jeg er helt vild med tranebær i brød, fordi det tilsætter en smag, som er rigtig lækkert sammen med pålæg. De er derfor helt perfekte at servere til eksempelvis et brunchbord. Mine tranebærboller med hamburgerryg eller ost er bestemt noget du bør prøve 😀
Jeg tilsætter ofte lidt fylde og smag til mine brød. Prøv også mine gulerodsboller med rugmel, spinatboller, blomkålsboller og rødbedeboller. De er alle gode – og grøntsagerne søger for at holde brødet saftigt og lækkert!
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Tranebærboller
Ingredienser
- 25 gram gær
- 5 dl vand
- 3 dl kærnemælk
- 1 spsk chiafrø
- 125 gram tranebær
- 100 gram havregryn
- 200 gram grahamsmel
- 500 gram hvedemel
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Opløs gær i lunkent vand.
- Tilsæt kærnemælk, chiafrø, tranebær, havregryn og grahamsmel.Rør rundt i dejen.
- Tilsæt hvedemel og salt.Rør melet godt ind i dejen.
- Læg et vådt klæde over dejen og stil den til hævning et lunt sted i halvanden time.
- Sæt dejen på bagepapir med to skeer, som dyppes i vand mellem hver bolle.Lad samtidig bagepladen opvarme i ovnen.
- Du kan flytte bagepapiret med bollerne over i ovnen ved enten at bruge en spade eller bagsiden af en anden bageplade. Flyt bagepapiret herover på, løft det over til ovnen, og træk bagepapiret over på den varme bageplade.
- Bag i midten af ovnen ved 240° varmluft i 15 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar