Triple cheese’n garlic twisters er en lækker hapser!
Perfekt snack, perfekt tilbehør, perfekt til tapas bordet, perfekt til den lille sult, perfekt appetizer, perfekt at servere på en sommeraften på terrassen sammen med drinks og gode venner…. Jeg kan rigtig godt lide dem her 😛
De er hurtige at lave og de smager skønt af ost og hvidløg. Vi kører mange lange ture i vores familie, og tager på mange ture til diverse sommerparker. Til de udflugter er de her Triple cheese’n garlic twisters gode at have med. De kan lige stille den værste sult, indtil det er muligt at få et ordentligt måltid.
De kan laves på samlet set 30 minutter, så det er også en god “last-minut-madpakke”, hvis det hele bliver lidt spontant. Af lignende snacks kan du også prøve mine butterdejstwister med bacon.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Reklame |
Vil du gerne bage brød med en fantastisk afbagning, spørd skorpe og luftig krumme? Så skal du prøve at bage dit brød på et bagestål (reklamelink). |
Triple-cheese’n garlic twisters
Ingredienser
- 1 pakke færdig pizza-dej
- 100 gram frisk spinat
- 1 håndfuld persille
- 100 gram salatost med persille og hvidløg fra Karolines Køkken
- 60 gram den grønne hvidløgsost fra BUKO
- 150 gram revet cheddar
- 1 spsk paprika
- 1 spsk sesamfrø
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
- Skyl spinat og persille. Hak det fint.
- Mos salatosten med en gaffel.
- Bland de 3 slags ost med spinat og persille.
- Skær dejen over på midten og fordel osteblandingen på den ene halvdel.Den anden halvdel ligger du ovenpå.
- Skær dine twisters i den størrelse du ønsker dem. Når først du begynder at twiste dem, kan de godt blive dobbelt så lange.Jeg fik 18 lange twisters ud af portionen.
- Drej / snor / twist stykkerne og placer dem på en bradepande med bagepapir.Pensl dem med æg.
- Bland paprika med sesamfrø og drys over dine twisters.
- Bag ved 200° i 15 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Bodil
Kan de fryses
Grøntmad
Ja sagtens 😀