Svinemørbrad med forårsløg og brie – det her blev altså mega godt, hvis jeg selv skal sige det 😀
Jeg var lidt skeptisk, da jeg hørte at man kunne bruge brie i en svinemørbrad, men jeg må overrasket erkende, at det altså fungerer drøngodt. Det er simpelt og lækkert, og så ser det ret flot ud når man skærer mørbraden ud.
På billedet har jeg serveret min svinemørbrad med forårsløg og brie sammen med en portion grøn spaghettipasta og bagte tomater.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Svinemørbrad med forårsløg og brie
Ingredienser
- 1 mørbrad
- salt og peber
- 1 fed hvidløg
- 1 forårsløg
- 1 håndfuld spinat
- 100 gram brieost
- 1 pakke bacon
Sådan gør du
- Rens mørbraden og skær den op på langs.
- Drys med salt, peber og snittet hvidløg.
- Snit forårsløg og spinat og fordel over mørbraden.
- Skær din brie i skiver og fordel ovenpå grøntsagerne.
- Luk mørbraden så godt som muligt – sørg for at enderne foldes lidt ind ad, så fyldet ikke render ud. Svøb i bacon, for at holde mørbraden lukket.Placer hele rullen i et ovnfast fad. Placer med kødets åbning op ad.
- Bages i 20-25 minutter ved 200° varmluft. Lad herefter kødet stå og trække i 10 minutter, inden du skærer det.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar