Broccolisalat med peanutbutterdressing – en skøn, flot, dejlig og noget atypisk broccolisalat. Denne salat består af mange dele, der kræver hver deres forberedelse, men det tager heldigvis ikke lang tid at lave noget af det. Salaten toppes med både soyamandler og sprøde edamame – du kan finde opskrifter på de enkelte dele her på siden.
Er du mere til den klassiske broccolisalat? Så kan du finde en opskrift på den ved at klikke her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Broccolisalat med peanutbutterdressing
Ingredienser
Grønt
- 1 broccoli frisk!
- 1 lille forårsløg
- 2 syrlige æbler jeg har brugt granny smith
- peanutbutterdressing find opskriften længere nede på siden
- ¼ lime
- 1 håndfuld soyamandler find opskriften længere nede på siden
- 1 håndfuld sprøde edamamebønner find opskriften længere nede på siden
Sådan gør du
- Skær broccolien i små buketter. Skyl dem godt.Fordel broccolien på et fad / skål
- Snit forårsløget i tynde ringe og fordel over broccolien.
- Fordel halvdelen af dressingen over salaten, og pres også saften af ¼ lime hen over salaten.
- Top salaten med æbletern, mandler og edamamebønner.
Peanutbutterdressing
Ingredienser
- 4 spsk peanutbutter
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk limesaft
- 1 tsk honning
- 1-2 tsk soya alt efter hvor saltet din peanutbutter er
- vand
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen.Smag til.Juster mængden af vand efter hvilken konsistens du ønsker på din dressing.
Soyamandler
Ingredienser
- 100 gram mandler
- 1 spsk soya
Sådan gør du
- Bland mandler og soya på en pande.
- Steg mandlerne ved middelvarme til de er tørre.Det tager ca 5 minutter – hold øje med det og rør i det.
- Lad mandlerne afkøle.
Sprøde edamame
Ingredienser
- 200 gram frosne edamame uden bælg / mukimame
- 1 spsk olivenolie
- 3 spsk parmesan
- ½ tsk chiliflager
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Bland det hele i en skål.
- Spred bønnerne over et stykke bagepapir på en bageplade – hvis der ligger lidt parmesan mm i bunden af skålen, fordeles det ud over bønnerne.
- Bag bønnerne ved 200° varmluft i 20-25 minutter.Vend rundt i dem hver 10. minut.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar