
Jeg har længe haft lyst til en banankage med chokolade. Nu skulle det være!
Denne banankage har en helt klassisk banankage-smag, der er bare tilføjet lidt chokolade. Det er en rigtig dejlig kombination. Kagen er blød, lækker og smagsfuld.
Jeg har flere opskrifter på banankage her på siden – de er alle vildt gode, så det kan være svært at vælge. Herunder får du opskriften på en banankage med chokolade, men du kan også prøve min svampede banankage, hvor der er skruet mere op for flere smage. Den er meget populær.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Banankage med chokolade
Equipment
- 2 liters rugbrødsform
- eller en bradepande på 20×30 cm (se beskrivelse under noter)
Ingredienser
- 100 gram smør
- 3 modne bananer
- 150 gram chokolade jeg bruger mælkechokolade
- 4 æg
- 150 gram sukker
- 4 tsk vaniljesukker
- 150 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
Sådan gør du
- Smelt smørret og lad det afkøle.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
- Tilsæt smør og moste bananer.Pisk det sammen.
- Bland mel, bagepulver og halvdelen af chokoladen sammen.Tilsæt og pisk til du har en ensartet dej.
- Beklæd en rugbrødsform med bagepair, og hæld dejen herover i.
- Bag kagen i midten af ovnen ved 180° over/under varme i 50 minutter.
- Drys den anden halvdel af chokoladen ud over kagen, når den er bagt færdig.Efter ca 5 minutter er chokoladen smeltet nok til, at du kan smøre det ud med bagsiden af en ske.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook – her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram – min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest – her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en “pin” og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |


Skriv et svar