
Blondie med hindbær er en virkelig skøn kage. En blondie er en hvid brownie. Denne er lavet med hvid chokolade og hindbær, hvilket passer perfekt sammen. Jeg har længe haft en blondie med hindbær på min liste over kager jeg ville prøve, og det bliver helt sikkert en kage, der snart skal laves igen.
Jeg er vild med bær i kager, og har her samlet nogle andre skønne kager, som du også kan lave.



Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Blondie med hindbær
Ingredienser
- 150 gram smør
- 200 gram hvid chokolade
- 3 æg
- 200 gram sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 150 gram hvedemel
- ½ tsk salt
- 200 gram hindbær friske eller frosne
Sådan gør du
- Smelt smørret ved middel temperatur i en gryde.Tag gryden af blusset.
- Hak chokoladen.Hæld det ned i den varme smør og rør i det til chokoladen er opløst.
- I en skål piskes æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
- Hæld chokolademassen over i æggemassen.Vend dejen rundt til det hele er blandet.
- Sigt mel og salt i.Vend dejen rundt igen.
- Hæld dejen i en bageform med bagepapir (min form er 20×20).
- Fordel hindbærrene ovenpå og tryk dem let ned i dejen.
- Bag kagen i midten af ovnen ved 180° over/under varme i 40 minutter.
- Lad kagen stå i formen og afkøle i nogle timer. Sæt den gerne på køl.
Skriv et svar