
Blondie med hindbær er en virkelig skøn kage. En blondie er en hvid brownie. Denne er lavet med hvid chokolade og hindbær, hvilket passer perfekt sammen. Jeg har længe haft en blondie med hindbær på min liste over kager jeg ville prøve, og det bliver helt sikkert en kage, der snart skal laves igen.
Jeg er vild med bær i kager, og har her samlet nogle andre skønne kager, som du også kan lave.



Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Blondie med hindbær
Ingredienser
- 150 gram smør
- 200 gram hvid chokolade
- 3 æg
- 200 gram sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 150 gram hvedemel
- ½ tsk salt
- 200 gram hindbær friske eller frosne
Sådan gør du
- Smelt smørret ved middel temperatur i en gryde.Tag gryden af blusset.
- Hak chokoladen.Hæld det ned i den varme smør og rør i det til chokoladen er opløst.
- I en skål piskes æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
- Hæld chokolademassen over i æggemassen.Vend dejen rundt til det hele er blandet.
- Sigt mel og salt i.Vend dejen rundt igen.
- Hæld dejen i en bageform med bagepapir (min form er 20×20).
- Fordel hindbærrene ovenpå og tryk dem let ned i dejen.
- Bag kagen i midten af ovnen ved 180° over/under varme i 40 minutter.
- Lad kagen stå i formen og afkøle i nogle timer. Sæt den gerne på køl.
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook – her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram – min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest – her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en “pin” og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |


Skriv et svar