
Chokolade kys er en marengs kyskage med dejlige chokoladestykker i.
Jeg er vokset op med min farmors lækre kyskager. Da jeg var barn, lavede hun dem til alle særlige lejligheder i familien – store fødselsdage, konfirmationer osv. Jeg har altid elsket dem, og kan sagtens spise mange flere end hvad godt er… Jeg kan bedst lide dem, når de stadig er lidt klistrede indeni.
Hvis du ligesom jeg er vild med marengs, så har jeg to desserter her, du bør kigge lidt nærmere på! Prøv min abemad med chewey marengs og den vildt lækre engelske dessert Eton mess.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Chokolade kys
Ingredients
- 150 gram sukker
- 3 æggehvider
- 100 gram chokolade
Instructions
- Pisk æg og sukker sammen til det er helt stift.
- Hak chokoladen i grove stykker og vend det rundt i marengsen.
- Sæt dine kys på en bageplade med bagepapir.Det kan enten gøres med to spiseskeer, eller ved hjælp af en sprøjtepose. De må godt have en god størrelse (som små flødeboller).
- Bag dem i midten af ovnen ved over / under varme ved 120° i 1 time.Tag dem ud og lad dem afkøle på en rist.
Skriv et svar