Har du forsøgt dig med hjemmelavet cowboytoast? Det smager FORRYGENDE! – og det kan slet ikke sammenlignes med de der to-paks du kan finde i fryseren i supermarkedet!
Mine cowboytoast er lavet på en bund af spidskål, fordi det smager skide godt… 😀
Af andre brød-alternativer kan du også give dig i kast med spidskålstoast, hapsere af sød kartoffel og blomkålsbrød.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Cowboytoast på spidskålsbrød
Ingredienser
Spidskålsbrød
- 200 gram spidskål
- 2 æg
- 100 gram hytteost
- 1 spsk olie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgskrydderi
- ½ tsk salt
- 50 gram revet cheddar
- 50 gram hvedemel
Cowboy bøf
- 500 gram oksekød
- 1 spsk engelsk sauce
- 1 spsk ketchup
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk løgpulver
- 1 tsk fint salt
- ½ tsk peber
Bløde løg
- 2 løg
- 2 spsk smør
- 2 tsk sukker
- 2 tsk balsamico
Øvrigt (valgfrit)
- 8 skiver stegt bacon
- 4 spejlæg
- coleslaw
- stærk chilisauce
Sådan gør du
Spidskålsbrød
- Snit spidskålen fint og bland den med de øvrige ingredienser. Bland det godt sammen med håndkraft.
- Form 4 flade "brød" ved at trykke massen godt sammen på en bageplade med bagepapir.
- Bag i nederste halvdel af ovnen ved 200° varmluft i 20 minutter.
Cowboy bøf
- Ælt alle ingredienserne godt sammen.
- Form 4 bøffer og stil dem i køleskabet i 30 minutter.
- Steg bøfferne i lidt fedtstof.
Bløde løg
- Skær løgene i tynde skiver.
- Smelt smørret på panden og rør det sammen med sukker og balsamico.
- Tilsæt løgene og steg dem bløde ved middelvarme i ca 10 minutter.°
Noter
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar