
Er det brød eller grøntsagspandekager? Hapsere eller noget helt fjerde? Jeg kalder dem Sweet potato sandwichbrød – men du må kalde dem lige hvad du vil ;D
Jeg synes sweet potato sandwichbrød er fantastiske som alternativ til brød – læg dem sammen med lidt spinatblade og en skive hamburgerryg, og så har du et lækkert mellemmåltid. De ser måske ikke ud af meget, men lad ikke skinnet bedrage.
Brødene her er særligt velegnede til sandwich, idet de bidrager med en fantastisk smag. Prøv også nogle af mine andre grøntsagsbrød, eksempelvis blomkålspizza, spidskålstoast og spinatbrød.

Sweet potato sandwichbrød
Ingredients
- 300 gram sød kartoffel
- 200 gram gulerod
- ½ rødløg
- 4 æg
- 250 gram hytteost
- 2 dl mælk
- 1 spsk olie
- 2 dl mel
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 tsk paprika
- 1 tsk muskatnød
- 2 tsk oregano
Instructions
- Sød kartoffel og gulerødder skrælles og rives.Snit rødløget fint.
- Alle ingredienser blandes sammen.
- Fordel dejen på et stykke bagepapir.(Hvis du ønsker de små runde hapsere, sætter du blot "klatter" i ønsket størrelse med en spiseske)
- Bag dine brød ved 200° varmluft i 20 minutter.
den her opskrift skal 100p prøves som pizzabund
lyder vildt lækkert , glæder mig
Tak for din fine besked. Det tænker jeg også de vil være gode til 🙂
Hej,
Kan man lave opskriften uden hytteost? Jeg må ikke få mælkeprodukter nemlig.
Bedste hilsner,
Thea
Hej Thea
Jeg har ikke selv forsøgt at lave dem uden hytteost, men umiddelbart tænker jeg godt det kan lade sig gøre 🙂
Jeg vil tro at de bliver lidt mere faste i strukturen, men det bør ikke ændre på smagen.
God fornøjelse med det,
venlig hilsen Jeanette