
Har du forsøgt dig med hjemmelavet cowboytoast? Det smager FORRYGENDE! – og det kan slet ikke sammenlignes med de der to-paks du kan finde i fryseren i supermarkedet!
Mine cowboytoast er lavet på en bund af spidskål, fordi det smager skide godt… 😀
Af andre brød-alternativer kan du også give dig i kast med spidskålstoast, hapsere af sød kartoffel og blomkålsbrød.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Cowboytoast på spidskålsbrød
Ingredients
Spidskålsbrød
- 200 gram spidskål
- 2 æg
- 100 gram hytteost
- 1 spsk olie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgskrydderi
- ½ tsk salt
- 50 gram revet cheddar
- 50 gram hvedemel
Cowboy bøf
- 500 gram oksekød
- 1 spsk engelsk sauce
- 1 spsk ketchup
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk løgpulver
- 1 tsk fint salt
- ½ tsk peber
Bløde løg
- 2 løg
- 2 spsk smør
- 2 tsk sukker
- 2 tsk balsamico
Øvrigt (valgfrit)
- 8 skiver stegt bacon
- 4 spejlæg
- coleslaw
- stærk chilisauce
Instructions
Spidskålsbrød
- Snit spidskålen fint og bland den med de øvrige ingredienser. Bland det godt sammen med håndkraft.
- Form 4 flade "brød" ved at trykke massen godt sammen på en bageplade med bagepapir.
- Bag i nederste halvdel af ovnen ved 200° varmluft i 20 minutter.
Cowboy bøf
- Ælt alle ingredienserne godt sammen.
- Form 4 bøffer og stil dem i køleskabet i 30 minutter.
- Steg bøfferne i lidt fedtstof.
Bløde løg
- Skær løgene i tynde skiver.
- Smelt smørret på panden og rør det sammen med sukker og balsamico.
- Tilsæt løgene og steg dem bløde ved middelvarme i ca 10 minutter.°
Skriv et svar