Wauw for en lækkerbisken! Fritter af knoldselleri smager simpelthen så skønt. Jeg havde fået lavet en lidt for stor portion til os, så der var til 2 dages aftensmad. Vi endte med at spise dem kolde på anden dagen – det egner de sig også til 🙂
Jeg er blevet helt vild med knoldselleri, da den har så mange gode anvendelsesmuligheder. Det er helt sikkert en af de rodfrugter, jeg vil eksperimentere mere med i mit køkken. Udover fritter af knoldselleri kan du også finde en opskrift på stegt knoldselleri her på siden, de smager ligesom små sprødstegte kartoffeltern 🙂
Er du også vild med grøntsager som erstatning for kartoflen? Så prøv også bønnefritter og fritter af glaskål.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Fritter af knoldselleri
Ingredienser
- 4-500 gram knoldselleri svarende til ca ½ knold
- 150 gram hvedemel
- 2 spsk pommesfrites krydderi
- 2½ dl mælk
- 150 gram rasp
- rapsolie til stegning
Sådan gør du
- Skræl knoldsellerien og skær den i stave.
- Fordel stavene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i midten af ovnen ved 180° i 10-15 minutter. De skal være bløde at stikke i.Lad dem køle af på en rist.
- Bland hvedemel, pommes frites krydderi, salt og mælk i en dyb tallerken.Hæld rasp i en anden tallerken.
- Dyp hver enkelt stav knoldselleri i melblandingen og derefter i rasp.
- Opvarm en pande med ca ½ cm olie, og steg knoldsellerien til de er gyldne på alle sider.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar