
Bønnefritter er blevet en kæmpe succes herhjemme! Jeg er virkelig vild med dem.
Jeg havde hørt om bønnefritter mange gange, før jeg selv kastede mig ud i det. Hånden på hjertet: Jeg tvivlede på at det var ligeså fantastisk som folk gjorde det til…. Men det viste sig, at jeg også synes det er en helt fantastisk spise! Det smager SKØNT! Hvis du ikke har prøvet at lave dem før, så har du altså snydt dig selv, så køb du hellere en pose bønner og sæt i gang.
Mangler du også en opskrift på lækre kartoffelfritter? Så har jeg to opskrifter du her kan give dig i kast med. Prøv at lave spicy kartoffelfritter med sesam eller kartoffelfritter med citronpeber.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Sprøde bønnefritter
Ingredienser
- 1 pose grønne bønner (750 gram)
- 6 spsk smagsneutral olie eksempelvis rapsolie
- 4 spsk sesam
- 2 tsk fint salt
Sådan gør du
- Tag en plade og beklæd den med bagepapir.Tænd ovnen på 210° varmluft.
- Klip posen med bønner op og tilføj alle ingredienser. Vend det godt rundt i posen.
- Fordel bønnerne på bagepladen og bag dem i ca. 30 minutter. Vend bønnerne et par gange undervejs.
Skriv et svar