
Tunsalat – ja tak.. En helt almindelig, cremet og smagsfuld tunsalat. Du kan i princippet bruge lige de grøntsager du selv bedst kan lide, i opskriften har jeg taget udgangspunkt i hvad jeg selv foretrækker 🙂
Prøv også min opskrift på tun-guf, den er med hytteost og er et sikkert madpakkehit i min verden.

Tunsalat er altid et hit i min bog! Jeg elsker simpelthen tun og kunne spise det hver eneste dag. På billederne herunder, er tunsalaten brugt som fyld i et pitabrød. Pitabrødene er lavet ud fra min opskrift nemme pitabrød.



Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Tunsalat
Ingredients
- 2 dåser tun
- 4 spsk creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 2 spsk citronsaft
- ⅓ tsk sort peber
- 1 peberfrugt
- ½ rødløg
- majs
- lidt purløg eller forårsløg
Instructions
- Bland tun, creme fraiche, mayonnaise og citronsaft.Smag til med peber.
- Snit peberfrugt og rødløg fint. Bland det sammen med majs og tun.
- Top din tunsalat med purløg eller forårsløg.
Skriv et svar