
Mums! De her glutenfri bananpandekager smager så godt. De er søde og med en mild smag af banan og vanilje. Bananpandekager er altid et hit, både på morgenbordet men også til at medbringe som en snack, når man skal på tur. De er desuden nemme at give til børnene på bagsædet af bilen, fordi de ikke efterlader krummer 😀
Mine glutenfri bananpandekager indeholder havregryn, som er naturligt fri for gluten. Grunden til at du alligevel skal gå efter de glutenfri havregryn, er at de almindelige havregryn KAN indeholder spor af gluten fra produktionen. Så hvis du laver dem til en glutenallergiker, giver det mening at gå efter de glutenfri havregryn.
Prøv også mine bananpandekager med bær (de er dog ikke glutenfri).
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Glutenfri bananpandekager
Ingredients
- 2 bananer
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 2 dl havregryn glutenfri
- 1 knivspids salt
- 1 tsk vaniljepasta
- fedtstof til stegning
Instructions
- Afmål alle ingredienserne og blend dem.
- Steg pandekagerne på panden i lidt fedtstof.Jeg doserer mine pandekager med en sovseske, så bliver de alle lige store.
Skriv et svar