Friske grønne asparges er noget af det letteste tilbehør du kan servere. Det ser med sin grønne farve flot og appetitligt ud på enhver tallerken. Af andre opskrifter på nemt tilbehør, kan jeg også anbefale dig at lave bagte tomater med parmesan.
Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dine grønne asparges, kan du vikle et stykke bacon omkring 2-3 stykker asparges, og tilberede dem enten i ovn eller på grill. Du kan her se hvordan.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Grønne asparges
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Rens dine asparges. Skær det nederste af dem (der hvor det er helt hårdt).
- Bring en gryde med let saltet vand i kog.
- Kog dine asparges i ca 2 minutter.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar