
Friske grønne asparges er noget af det letteste tilbehør du kan servere. Det ser med sin grønne farve flot og appetitligt ud på enhver tallerken. Af andre opskrifter på nemt tilbehør, kan jeg også anbefale dig at lave bagte tomater med parmesan.
Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dine grønne asparges, kan du vikle et stykke bacon omkring 2-3 stykker asparges, og tilberede dem enten i ovn eller på grill. Du kan her se hvordan.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Grønne asparges
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- ½ tsk salt
Sådan gør du
- Rens dine asparges. Skær det nederste af dem (der hvor det er helt hårdt).
- Bring en gryde med let saltet vand i kog.
- Kog dine asparges i ca 2 minutter.
Skriv et svar