
Mums de her gulerodsfritter er lækre! De har en let krydret smag og en sprød ydre. De smager fantastisk sammen med lidt aioli eller chilimayo. Jeg synes at grøntsagsfritter passer til mange forskellige retter. Mine gulerodsfritter går godt til både et stykke kød og en salat, men også som tilbehør til burgers, pitabrød og lignende.
Jeg har flere opskrifter på grøntsagfritter. Du kan her på min side finde fritter lavet af knoldselleri, bønner eller den mere almindelige udgave med kartofler. Alle smager de skønt!

Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram for daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørn-mor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Gulerodsfritter
Ingredienser
- 300 gram gulerod
- 2 spsk olie jeg bruger rapsolie
- 30 gram revet parmesan
- 20 gram rasp
- ½ tsk salt
- ½ tsk hvidløgskrydderi
- ½ tsk paprika
Sådan gør du
- Skær gulerødderne i "fritter" størrelse.
- Put gulerødderne i en frysepose sammen med olien, og vend det rundt til olien er godt fordelt.
- Bland de øvrige ingredienser og hæld det ned i posen til gulerødderne.Vend igen rundt i det, til der er et fint lag på alle gulerødderne.
- Fordel på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20 minutter ved 230° varmluft.
Skriv et svar