
Havregrød med æble og vanilje er en helt dessertagtig morgenmad – særligt hvis du ligesom jeg topper den med lidt hakket chokolade. Det er virkelig lækkert.
Jeg bruger et syrligt grønt æble i denne grød, da jeg synes det spiller rigtig godt sammen med vaniljesmagen. Der er også et æg i, som er med til at gøre grøden ekstra cremet. Hvis ikke du har prøvet det endnu, så skal du virkelig give det en chance.
Mine børn er også rigtig glade for denne opskrift på havregrød med æble og vanilje. Generelt er de rigtig glade for grød i alle afskygninger. Du kan finde en mange flere opskrifter her.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Havregrød med æble og vanilje
Ingredients
- 2 dl havregryn
- 1 spsk chiafrø
- 1 tsk vaniljesukker
- 4 dl mælk
- 1 æg
- 1 grønt æble gerne syrligt
Instructions
- I en gryde blandes havregryn, chiafrø og vaniljesukker.
- Pisk mælk og æg sammen.Hæld det i gryden.
- Riv et æble og tilsæt også det.
- Lad grøden koge ind ved medium varme til det har den ønskede konsistens.
- Server med lækre toppings.
Skriv et svar