
Kakaogranola med quinoa er en lækker og knasende granola.
Jeg bruger granola på både havregryn og skyr. Det er en lækker tilføjelse at få noget sprødt ovenpå morgenmaden.
Du kan her på siden også finde en del andre opskrifter på toppings til morgenmaden. Udover kakaogranola med quinoa, kan du også finde granola med banan, dadel chokoladecreme og æblekompot. Jeg er selv meget glad for forskellige toppings, så morgenmaden kan varieres fra dag til dag. Du er velkommen til at kigge rundt og finde inspiration.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her, du kan få et indblik i, hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
[wptb id=5703]Kakaogranola med quinoa
Ingredients
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk honning
- 4 dl havregyn
- 3 dl poppede quinoa
- 2 dl solsikkekerner
- 2 dl hørfrø
- 2 dl pekannødder
- 4 spsk bagekakao
- 1 knivspids salt
Instructions
- Bland havregryn, quinoa, solsikkekerner, hørfrø, pekannødder, kakao salt sammen i en skål.
- Smelt kokosolie og honning på en pande.
- Hæld din granola-blanding på panden, og vend rundt i det, til væsken er godt fordelt.
- Fordel herefter det hele på en bradepande med bagepapir.
- Bag granolaen ved 180° over/under varme i 15 minutter.Vend rundt i det hvert 5. minut.
- Lad din granola afkøle og opbevar den i en lufttæt beholder.
Skriv et svar