Lækker morgenmad! Denne kombination af råvarer er simpelthen så god. Du får både frisk og salt, blødt og sprødt serveret på denne tallerken.
Jeg spiser kun morgenmad i perioder. Jeg har aldrig været ret sulten fra morgenen af, så mit problem er helt enkelt at jeg glemmer det. Jeg er også typen, der kører død i at spise det samme igen og igen. Her synes jeg dog at æg gør en forskel, fordi det kan tilberedes på SÅ mange forskellige måder. Sammensætningen her er en lækker morgenmad, så den laver jeg nogle gange i weekenden, hvor tiden er til at kræse lidt ekstra om morgenmåltidet.
Prøv også denne morgenmadssandwich og mine chaffles.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂
Lækker morgenmad
Ingredienser
- 6 stk asparges
- 2 champignon
- 3 cherrytomater
- hvidløgskrydderi
- 2 skiver seranoskinke
- 2 æg
- parmesanost
- salt og peber
Sådan gør du
- Skyl asparges, tomat og champignon.Skær dem ud i passende størrelser.Steg dem på en pande og drys tomaterne med hvidløgskrydderi og salt.
- Placer dine asparges på en tallerken.Sæt tomater og champignon til side.
- Steg seranoskinken sprød på panden, og knæk den i mindre stykker.
- Slå to æg ud på panden og lav dem som spejlæg.Drys med lidt salt og peber.
- Placer æg, tomater og champignon på tallerkenen.
- Top med parmesanost.
Vil du følge med på de sociale medier? Jeg er at finde på flere platforme, og jeg vil blive rigtig glad hvis du vil følge med! Det er mega fedt at udvikle opskrifter, og det er endnu federe, når jer søde følgere kan bruge opskrifterne og få glæde af dem. Du kan hjælpe mig med at få mine opskrifter ud til endnu flere, ved at like, kommentere og dele de opskrifter du selv har glæde af. Det vil gøre mit lille projekt endnu sjovere <3 Facebook - her deler jeg de opskrifter, der allerede ligger klar på bloggen. Det er et godt sted at følge med, hvis du ønsker løbende inspiration. Hvis du interagerer på opslagene med likes, kommentarer eller delinger, så vil mine madbilleder fortsætte med at dukke op i dit nyhedsfeed. Instagram - min instagram er mit daglige redskab. Her deler jeg i mit feed madbilleder, mens min story handler om både madlavning, processor, opskriftsudviklingens afprøvninger, mit hverddagsliv og små indslag med mine børn og vores familieliv. |
Pinterest - her bliver det smart! På Pinterest kan du finde et hav af opskrifter fra både mig og alle andre. Du kan lave en "pin" og gemme alle opskrifter du gerne vil afprøve på dine egne oprettede opslagstavler. På den måde får du din egen lille private opskriftssamling. Reklamelink |
Skriv et svar