
Lækker morgenmad! Denne kombination af råvarer er simpelthen så god. Du får både frisk og salt, blødt og sprødt serveret på denne tallerken.
Jeg spiser kun morgenmad i perioder. Jeg har aldrig været ret sulten fra morgenen af, så mit problem er helt enkelt at jeg glemmer det. Jeg er også typen, der kører død i at spise det samme igen og igen. Her synes jeg dog at æg gør en forskel, fordi det kan tilberedes på SÅ mange forskellige måder. Sammensætningen her er en lækker morgenmad, så den laver jeg nogle gange i weekenden, hvor tiden er til at kræse lidt ekstra om morgenmåltidet.
Prøv også denne morgenmadssandwich og mine chaffles.
Det vil glæde mig, hvis du vil følge med på Instagram. Her deler jeg daglig inspiration. Det er også her du kan få et indblik i hvem jeg er, mit liv som småbørnsmor, diabetiker og min madlavning generelt. Jeg håber vi ses 🙂

Lækker morgenmad
Ingredients
- 6 stk asparges
- 2 champignon
- 3 cherrytomater
- hvidløgskrydderi
- 2 skiver seranoskinke
- 2 æg
- parmesanost
- salt og peber
Instructions
- Skyl asparges, tomat og champignon.Skær dem ud i passende størrelser.Steg dem på en pande og drys tomaterne med hvidløgskrydderi og salt.
- Placer dine asparges på en tallerken.Sæt tomater og champignon til side.
- Steg seranoskinken sprød på panden, og knæk den i mindre stykker.
- Slå to æg ud på panden og lav dem som spejlæg.Drys med lidt salt og peber.
- Placer æg, tomater og champignon på tallerkenen.
- Top med parmesanost.
Skriv et svar