
Se nu her… En helt klassisk kartoffelsalat med karry og purløg. Det kan altså noget!
Jeg er vokset op med købevarianterne af kartoffelsalat, og jeg må nok indrømme at det har gjort, at jeg i mange år ikke har brudt mig sønderligt meget om denne spise. Men hvis man laver det selv, så kommer sådan en omgang altså til at smage markant bedre – jeg kan i hvert fald godt lide de hjemmelavede versioner 😀
Prøv også min kartoffelsalat med hvidløg og persille, det er en af mine favoritter!
[wptb id=5703]Kartoffelsalat med karry og purløg
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 4 dl creme fraiche, 9%
- 1 dl mayonnaise
- 1 tsk dijon sennep
- 2 tsk karry
- ¼ tsk sort peber
- 1 rødløg
- purløg
Sådan gør du
- Rens og kog kartoflerne i let saltet vand, og lad dem afkøle.Skær herefter kartoflerne i mindre stykker.
- Bland creme fraiche med mayonnaise, dijon sennep, karry og peber.
- Riv rødløget på et rivejern.Snit eller klip en god mængde purløg.Bland både rødløg og purløg med creme fraichen.
- Vend de skårne kartofler med blandingen.Drys eventuelt lidt purløg på toppen som pynt.
Serveringsforslag til kartoffelsalat med karry og purløg
En meget lækker menu til en skøn grillaften! Server din kartoffelsalat sammen med en kotelet, asparges i bacon og en grønkålssalat med æblestykker.

Skriv et svar